Hög kvalité
Lågt pris

Leveransinformation

Från och med den 18 juni 2018 går vi över till en frakttrappa. Det innebär att fraktpriser blir billigare och till slut gratis beroende på hur stort ditt orderbelopp är. Det innebär även att frakten är betydligt snabbare än tidigare. Låt oss förklara lite mer vad vi menar.

* Ordervärde under 300kr kostar 49kr i frakt.
* Ordervärde över 300kr kostar 29kr i frakt.
* Ordervärde över 800kr får fri frakt.


Alla paket under 1kg skickas med Postnord och tjänsten varubrev. Dessa hamnar i brevlådan om dom får plats, annars hos närmsta Postnord ombud. Alla andra paket skickas med DHL och levereras till närmsta DHL Servicepoint. Leveranstiden är 1 - 2 arbetsdagar, oftast 1 dag. Du som kund får avisering och spårningslänk via mejl så att Du kan spåra ditt paket hela vägen. Vårt mål är att ha snabba leveranser och inga trasiga paket. Dock förekommer det i vissa fall att paket går sönder på vägen. Skulle det inträffa så hör Du som kund bara av dig till oss på info@mikrofiber.se så hanterar vi ärendet. Vi svarar 7 dagar i veckan, all vaken tid på mejl från våra kunder. Hanteringen går med andra ord både smidigt och snabbt.

För länder utanför Sverige levererar DHL Parcel Connect tar 3 - 5 arbetsdagar. Paketen är fullt spårbara. Läs mer på dhl.se.