Hög kvalité
Lågt pris

Nya fraktalternativ

Från och med måndag den 18 juni ändrar vi våra fraktalternativ. Låt oss förklara vad vi menar!

Under en tid använde vi primärt MTD som speditör. Detta fungerade extremt bra i början. Med tiden växte MTD och kvalitén sjönk tyvärr. Vi är som Ni förmodligen vet, mycket hårda mot speditörerna eftersom vi sätter Dig som kund i fokus.

I dagsläget använder vi primärt Postnord och sedan DHL när paketen väger över 2kg. Dock har Postnord ökat på sina fraktpriser för varubreven. Dom har även begränsat storlekarna. Något som väldigt många e-handlare är upprörda över. Det är alltså väldigt dyrt att skicka varubrev, som tidigare varit ett billigt och bra alternativ.

Med det sagt så måste vi göra en förändring. Vi har försökt göra detta på ett så bra sätt som möjligt och kommer börja med det som står nedan. Ser vi senare att vi kan sänka fraktpriserna så kommer vi givetvis att göra det. Men vi måste börja någonstans:

* Ordrar under 300kr kostar 49kr i frakt.
* Ordrar över 300kr kostar 29kr i frakt.
* Ordrar över 800kr får fri frakt.

Notera att alla dessa paket med vikt under 1kg skickas med Postnords varubrev. Alla andra paket skickas med DHL. Vi har under ett års tid använt DHL på tyngre paket (som nämnt ovan) och det har fungerat otroligt bra, faktum är att endast två paket har förstörts av flera tusen. Det är mycket goda siffror, faktiskt dom bästa hittills för vår del. Det mest positiva är att leveranser sker på 1 - 2 arbetsdagar, oftast 1 dag.

Vi hoppas att Ni förstår upplägget, vi vill att leveransen ska vara helt smärtfri därför vi står fortfarande för en stor del av frakten.

Har Ni några som helst frågor så är det bara att höra av sig via mejl på info@mikrofiber.se eller via meddelande på Facebook och Instagram. Vi står till tjänst 7 dagar i veckan all vaken tid för att besvara just Dina frågor!