Bilvårdsguide

Inledning

Vi på Mikrofiber.se fick tips av våra kära kunder att göra en bilvårdsguide för att hjälpa dom mindre erfarna att komma igång. Vi började därför se oss omkring hur detta skulle utformas på bästa sätt. I olika forum på Facebook finns det både duktiga och entusiastiska personer med intresse för bilvård. Vi tyckte då att det kunde vara en lysande idé att tillfråga en av dessa att skriva en guide utifrån dennes erfarenheter. Sagt och gjort så har vi nu en bilvårdsguide skriven av självaste Pierre Wallström. Vi har dock redigerat guiden och lagt in länkar till lämpliga produkter ur vårt sortiment för att göra guiden så komplett som möjligt. Med det sagt så lämnar vi över ordet till Pierre här nedan.

Pierre har ordet

Som en stor bilvårdsnörd är en ren och blank bil mer regel än undantag, oavsett årstid. Men så kanske det inte är för alla. En av anledningarna är nog i många fall att en ordentligt gjord handtvätt kan verka både krångligt och tidskrävande, men det behöver faktiskt inte vara så. Med rätt teknik och bra tvättprodukter är det både roligt, enkelt och effektivt att handtvätta en bil. Dessutom blir resultatet mycket bättre än med en automatisk borsttvätt som i värsta fall faktiskt kan skada din lack.
Förhoppningsvis ska denna guide ge dig modet att testa en riktig handtvätt för första gången, eller kanske ge dig några tips och idéer som du kan prova nästa gång i tvätthallen.